Preskoči na: glavni sadržaj | izbornik | pretraživanje

SPECIJALIST.Stipendija

S ciljem poticanja razvoja novih kadrova SPECIJALIST.HR pruža mogućnost stipendiranja studenata. Predajom oglasa za studentske poslove i kupnjom studentskih profila formira se fond za stipendiranje. Kada fond dostigne iznos od 1.600,00 HRK, dodjeljuje se mjesečna stipendija u istom iznosu.

Uvjet za prijavu je da su studenti registrirani korisnici portala SPECIJALIST.HR i da prilože svoje rješenje poslovnog slučaja objavljenog na stranicama portala namijenjenima studentima. Poslovni slučajevi biti će objavljeni čim se dostignu uvjeti za dodjeljivanje stipendije. Uz zadani poslovni slučaj biti će naveden i rok za slanje rješenja.

Rješenje se dostavlja sa samom prijavom za stipendiju. Za svaki poslovni slučaj student može prijaviti jedno rješenje. O najboljem rješenju poslovnog slučaja odnosno o studentu koji dobiva stipendiju odlučiti će Komisija u sastavu 3 člana, zaposlenika u SPECIJALIST.HR. Dobitnik stipendije i nagrađeno poslovno rješenje objaviti će se na stranicama portala namijenjenim studentima.

Ako ste zainteresirani za stipendiranje, a želite biti dio tržišta financijskih stručnjaka,

Prijavite se >>

<< natrag

Preskoči na: glavni sadržaj | izbornik | pretraživanje